3D VIRTUÁLIS TÚRA

A 21 századi ingatlanmarketing

HOGYAN ADD EL 7 MÁSODPERC ALATT A LAKÁSOD

Kápráztassd el a vevőket

Tűnj ki a tömegből

Add el
a lakást

AZ INGATLANELADÁS ÚJ DIMENZIÓJA

A felmérések szerint az ingatlankeresők a nyitókép alapján mindössze 7 másodperc alatt döntenek arról, hogy megnyissák-e a hirdetést. 

Legyél a saját ingatlanügynököd és tartsd meg a jutalékot!

Virtuális séta és virtuális séta között nagyon sok különbség van. Az általunk készített 3D séták valódi térélményt adnak. Úgy sétálhatsz a lakásban, mintha valóban ott lennél. Közel mehetsz tárgyakhoz, nem csak egy körpanorámás képet forgathatsz körbe-körbe. A sétát megoszthatod Facebookon, Instagramon, hirdetési oldalakon, weboldaladon, emailben, vagy bárhol ahol csak akarod. A sétában elhelyezhetünk információs pontokat is, hogy minden fontos információt elmondhass a látogatóidnak, mintha személyesen fogadnád őket. Megmutathatjuk a környéket, a beépített készülékek típusát, elmondhatod, mikor cserélték ki a vízórát vagy milyen üvegezésű az ablak.

ADJ ÉLMÉNYT

a látogatónak és vásárló lesz belőle

Ébressz bizalmat, mutasd meg a lakásod!

A feltérképezés során az ingatlan minden pontját rögzítjük. Később bármelyik pontról bármilyen irányba és bármilyen szögből tudunk HD minőségű fotókat kinyerni. Időt, energiát és pénzt spórolunk neked, mert egyszerre mindent elintézünk. Akár óriás plakátot is nyomtathatsz belőle, ha szeretnél. A jó minőségű fotók azonnal felkeltik az érkeklődők figyelmét.

A jó fotóval hirdetett ingatlanokat

legalább 75%-kal többen nézik meg, mint a fotó nélkülieket. A rossz fotó pedig inkább elijeszti a vevőt.

Nem méregetünk, nem rajzolgatunk, nem tévedünk.

Az egyszerű alaprajz nagyon fontos, nem maradhat ki a te hirdetésedből sem. A tér 3 dimenziós letapogatásával egyidejűleg kameránk képes az ingatlan 2 dimenziós alaprajzának elkészítésére is.

Légy profi

adj meg minden infót!

−60%

Piacon tölött idő

90%

Több érdeklödő

10%

Magasabb ár

60%

Nagyobb esély a külföldi vásárlókra