Esküvői infók

“Az esküvőtök lesz az egyik legemlékezetesebb nap az életetekben. Ennek az eseménynek a dokumentálása egy óriási élmény és egyben megtiszteltetés is. Fontosnak tartom, hogy ha évek múlva visszanézitek az esküvői képeiteket vagy videótokat, akkor azok visszaadják a nagy nap érzését, hangulatát. Pontosan ezért, a dokumentáció mellett törekszem a stílusos képi megjelenítésre, igyekszem elkapni az igazi érzelmeket és figyelek az olyan apró megnyilvánulásaitokra, amik igazán Ti vagytok.”

A FOTÓRÓL

Az esküvő hosszától függően kb. 300-500 képet adok át megszerkesztve. Fontosnak tartom, hogy azt kapjátok, ami miatt megkerestetek, így garantálom, hogy azt az egyedi stílust, amit a portfóliómon láthattok, a Ti esküvőtök képein is követni fogom. A képeket elektronikus úton továbbítom 2-3 hetes határidővel.

A VIDEÓRÓL

A kisfilm, ami kb. 3-7 perces (esküvő hosszától függ), egy, maximum 2 zenére összevágott rövid videó. Talán ezt szeretik a legjobban a párok, mert nagyon jól vissza tudja adni az esküvő hangulatát. Ha Nektek ez túl rövid, akkor van lehetőség egy hosszabb verzióra ami kb. 10-14 perces, több zenére összevágott hosszabb film. Természetesen az egész esküvőt dokumentálom, így, ha meggondoljátok magatokat, még az esküvő után is van lehetőség a hosszabb filmet kérni. A felvételhez a legmodernebb technikai eszközöket, többek között drónt is használok. Az anyag átadását elektronikus úton továbbítom, 3-4 hetes határidővel. Igény szerint a film mellett el tudom küldeni a teljes felvett nyers anyagot.

Az esküvő fotózása

Előkészületek

Az előkészületek fotózása során igény szerint elkísérem a menyasszonyt a fodrászhoz, dokumentálom a sminkes munkáját és a nagy napra való felkészülést. Az ebben a szakaszban készülő képek a legszemélyesebbek.

Az előkészületek szakasz többnyire házhoz rendelt sminkessel és fodrásszal valósul meg.

Templomi és polgári szertartás

Mind a két szertartás alatt az események dokumentációs fotózása zajlik. Célom, hogy megörökítsem  a legfontosabb pillanatokat olyan szögből és helyzetből, ahol csak mi hivatásos fotósok foglalhatunk helyet.

Csoport és család fotózás

A két szertartás között vagy azok után kerül sor a csoportos képek elkészítésére. A párral itt először a szűk család majd a barátok állhatnak össze egy-egy közös fotóra.

Kreatív fotózás

Az esküvői fotózás egyik legfontosabb része a pár kreatív fotózása. Itt készülnek az egyedi fotók saját igények és ötletek alapján a szerelmes párról.

Ennek a fotózásnak a hátterét valamilyen szép vagy különleges helyszín adja.

A szertartás előtt általában a pár nem tud megfelelően koncentrálni, ellazulni  a nagy esemény előtti feszültség és izgalom miatt, ezért a páros fotózást lehetőség szerint a vacsora előtt szoktuk elkészíteni a lemenő nap fényében.

Ha idő szűkében vagyok, akkor korábban vagy akár egy másik napon is sort keríthetünk a fotózás ezen szakaszára, ugyanis ez az egyetlen, ami nem kötődik szorosan sem időben sem térben az eseményhez.

Mulatozás

Ezt a gyönyörű napot pedig egy reggelig tartó mulatozás zárja, amit különböző programokkal színesít a pár. (pl.: nyitótánc, koreografált tánc, az esküvői torta felvágása, menyecsketánc, stb.)